Mysdag i stugan

Har myst i stugan hela dagen idag. Jenny och Roland har kommit hit från Tyskland och stannar här två veckor så det var jättekul att få träffa dom. Åt även där och nu har vi just kommit hem. Har solat, spelat kort och bara myst på. Börjar 07.45 imorgon så därför måste jag gå och lägga mig snart. Ska ta och fika nånting nu och sen hoppa in i duschen innan jag lägger mig i sängen.
/Anna

I'd like to fall asleep with you.

Här har ni en bild från igår.
Idag har jag bara legat ute och solat på taket, kände mig riktigt tuff. Duschade just bort all lök, kom på efter att det kanske inte var så värt, för jag har träning senare. Skulle egentligen till Anna ikväll, men det skulle bli så sent. Ist hoppas jag på att få träffa Linus.
 
/Julia

It hurts when you tell me you love me

Idag är det super härligt väder och jag är ledig! Känns hur bra som helst. Ska äta frukost nu och sen åka båt ut till stugan med Moa och mamma. Tror vi ska äta där också, men det beror på ifall jag ska träna med min hals...har fortfarande ingen röst. Fast det börjar bli bättre. Nej nu måste jag gå och börja göra mig klar, lägger ut en mobilbild från helgen. /Anna


You lost the love I loved the most.


I've learned to live, half-alive.

Sry för en urusel och brusig bild, men oorkar inte ta bättre. Blev väckt tolv i morse för att fara och äta med mamma och syster i stan, sen gick vi runt och kollade på kläder. Köpte tröjan, jeansen^ och en parfym. Behövligt! Nä nu måste jag städa lite, får snart besök. Hade!
 
/Julia

I will never ever forget you, and I know that someday we will meet again

Blev oerhört förvånad men riktigt glad igår kväll av att Julia kom förbi mig en sväng. Vi satt bara och snackade en stund vilket var behövligt! Hade riktigt svårt att somna igår, för mycket saker i tankarna. Så dagen började med att jag försovde mig till jobbet mig. Vaknade tack vare att min syster ringde och fråga vart jag var. Tjugo över åtta var jag där då jag igentligen började åtta. Magen kurrade hela dagen eftersom att jag inte hann äta frukost imorse. Mamma och Moa for på kalas hos våra tremeningar men jag orkade inte följa på grund av olika andledninngar.
/Anna

I know there is nothing to do about it and I don't regret anything, but he is just so hard to forget

/Anna

Never ignore a person who loves you, cares for you and misses you. Because one day you might wake up and realize, you lost the moon while couting the stars.

Köpte den här topen och en till på stan i förrgår^. Kan lägga in bild på den andra sen. Har inte hunnit blogga nånting, var ju på pdol igår. Nä nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg och tanka och sen vidare mot kåge.
 
 
/Julia

Hemma från Umeå

Har inte haft tid att blogga för vi har haft hur kul som helt. Tyvärr förlorade vi i finalen och blev tvåa. Kan inte besrkiva hur kul jag haft det! Sitter med ett leende på läpparna nu men känner samtidigt saknad tillbaka dit. Håller på att redigera en massa bilder nu, men visar fler sen, puss.
/Anna

/Julia

Blogg.se laggade sönder igår om ni inte märkte de, hahah. For och var med Elin, Stina och Irma igår och det var skitkul. Vi dansade, körde några lekar och bara snacka. Kom ganska nyss hem och ska slänga in mig i duschen, sen blir det stan tror jag. Måste köpa in lite kläder, har ingenting att ha på mig på pdol i morgona annars. Lägger in bilder sen om jag hittar nånting!

Från Umeå

Sitter inne på vårat rum med Maja nu. Hittills har det inte gått så himla bra för oss, men det tar vi igen nästa match. Jag och Maja tog bussen hit och det tog 40 minuter för den glömde svänga in så vi körde runt två gånger. Blir nog en sväng på stan i eftermiddag eftersom vi har sista matchen idag klockan ett. Har iaf jättekul och inte så mycket tid till att blogga men jag gör mitt bästa. /Anna


Vill inte bli glömd, reflekterar över mina val, men dom vill hellre kommentera än fastdedikera det mitt nederlag, har inga svar, men är kvar för jag hamna här, kunde varit värre om jag valt en annan väg.

 
Bloggtorka..

Mistakes have the power to turn you into a better person than you were before

Bjussar på en riktigt vacker bild som togs för två år sen i Umeå.
Har fått lön idag och det känns så himla bra och då har jag ändå bara fått juni lönen. Har försökt packat endel ikväll, men jag tror jag tar det mesta imorgon istället. Klockan nio far vi mot Umeå och våran första match är 13:50 mot USA- Tampa Lightning. Kommer blir galet kul!! Vi kommer vara borta antingen till lördag eller söndag beroende på hur det går för oss. Kanske skriver nått inlägg från mobilen nån dag men vet ju inte hur mycket jag hinner. Kommer säkert att lägga ut bilder på instagram också för er som följer mig. Ska äta jordgubbar nu och sen mysa i sängen framför en film.
 
/Anna

Fina mamma.

Har just varit ute och Fotat mamma, hon är precis som mig och kan såklart aldrig vara seriös. Fick en vanlig iallafall, men den vart tyvärr suddig..som ni kanske ser på första bilden!
 
/Julia

Skolavslutningen.

KLICKA HÄR!!
 
Fick köra på en länkning ist för att lägga in videon i inlägget, det funkar inte och jag får utbrott. Men iallafall så kände jag att jag skulle länka den där videon för att ALLA borde lyssna, hon är min lilla idol. Btw, tycker pappas huvud var ganska fint.
 
/Julia
 

 
 

Faking a smile is the most painful lie but the most effective way to hide from all the questions.

 
Blev så att jag tog moppen till Långnäsudden direkt efter träningen till Hanna och Lisas stuga. När jag kom dit var Johan och Alva också där.  Hade först inte tänkt sova där men orkade inte köra hem igår så istället for jag därifrån klockan sex imorse. Är ganska så trött nu, men jag måste ta och börja göra mig klar snart.
 
/Anna

.

 
du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

 
/Julia

Tell me you love me..


När jag vaknade var det strålande sol, så jag gick ut och sola ett tag. Sen vart det sämst väder, så jag gick in och dega. Avskyr sommarvädret i år. Ikväll ska jag nog hitta på nånting med paret, Stina och Elias.
 

/Julia
 

Treat your girl right, or sit back and watch someone else do it for you.

Har precis kommit in på grund av att det börja regna ute. Ska snart gå till mormor och fika, sen lägga mig och se nån film eller nått. Är så slö idag, vet inte varför;( Efter träningen ikväll blir det nog bara att vara hemma för att mamma och pappa ska bort och sova, men kan tyvärr inte följa. Jobbar 8-17 imorgon och efter det är det packa som gäller för på torsdag morgon far vi till Umeå, är grymt taggad!
 
/Anna

Trött

Kom nyss hem från stuga, blev så att vi sov där inatt. Börjar jobba om en timma ungefär. Slutar 12 och vad som händer då vet jag inte än. Har iaf träning ikväll klockan 7 tror jag det var? Måste börja vakna till och göra mig klar nu innan jag blir allt för trött och somnar.
 
/Anna

Mörk mobilbild

Kom ganska nyss hem från kåge, har varit hos Felix. Vi snackade en hel del och sen for vi till kajen. Jag var nära på att putta ner han i vattnet, hade varit kul. Nu lyssnar jag på musik och kollar tumblr, ganska standard. Kyss från mig.
 
/Julia

Det finns känslor som aldrig suddas ut.

Igår spelade jag Irma och Elin sims, fast det vart lite annat också. Irma sov här med mig inatt, eller sov och sov..vi somnade kring sex i morse. Nu ska jag städa till mitt rum, det är kaos och jag får panik. Har inga planer för dagen eller kvällen, så får se vad som blir.
 
/Julia

Why am I so afraid to lose you, when you are not even mine?

Ibland brukar jag önska att jag levde i en romantisk film. Där allt blir bra i slutet, där allt verkar så enkelt.
 
/Julia

Häng med brudzen

Hann inte blogga nått igår för jag jobba till 4 och sen kom tjejerna hit vid fem. Hade verkligen en gaaalet rolig kväll/natt. Vi gjorde först tacos hos mig och for sedan vidare ut till Lillhällan. Stina L och Issa for hem vid tolv för dom jobbade idag. Jag, Elin, Julia, Irma, Stina H och Mika sovde där. Eller vi somnade någon gång vid klockan sex imorse och vaknade typ tolv. Kan inte beskriva hur kul vi haft det, är så glad just nu och samtidigt väldigt trött. Ska lägga mig i soffan nu och slå på nån riktigt bra film.
 
/Anna

Grattis!

Idag fyller självaste Irma 15 år. Äntligen byxmyndig, men bäst av allt är nog att hon får cykla utan hjälm! Har känt henne ganska exakt två år nu, två år som bara dansat förbi. Vi har hunnit lära oss allt om varandra, kan henne in och utantill. Tyvärr är vi inte med varandra lika mycket längre, men det lär komma perioder då vi spenderar dag ut och in tillsammans. Precis som förr. Skulle kunna sitta och skriva en hel roman om mig och henne, men ska avrunda här. Ha en toppen dag snippan, älskar dig!♥
 
/Juli

En bild från i torsdags

Hejhej hallå! Var på trästocks igår också, var roligare då än i torsdags enligt mig. For och sov hos Linus efter jag varit där, och är ganska nyligt hemkommen. Hinner inte skriva mer, för jag och brudarna far till Anna om en timme. Vi ska laga middag och sova ute på en ö, sjuktmysigt! Kramis.
 
/Julia

När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

Är hemma ikväll på grund av att jag är riktigt trött och även för att jag måste vara hundvakt. Var igentligen ledig imorgon men ska jobba från 11-16 åt Nellie. Vid klockan 5, halv 6 kommer ursvikstjejerna hit.  Vi ska laga middag och lite annat mys. Kommer nog bli super!
 
/Anna

Tre från stugan

 
/Anna

Sometimes the best way to get someone's attention, is to stop giving them yours.

For till trästock där vid 8 nån gång igår. Maskinen var hur bra som helst! Bortsett från att jag blev totalmosad och typ dog av värmen. Kom sen hem där vid kvart över två med söndertrampade skor och riktigt trött. Fick verkligen tvinga mig själv upp imorse och Slutade för en timma sen och nu vill jag bara sova. Blir hemma själv ikväll eftersom mamma och pappa far på trästocks.
 
/Anna

 
/Julia
 

-

Hallå, det här är jag utan löshår. Skulle vara riktigt skönt att slippa ha löshåret, men tycker mitt hår är för kort för att vara utan än så länge..Sen är det så tunt också, nån som vill byta?:))))
 Ikväll blir det stads med Irma och Elin, vi ska se maskinen! Brukar dock inte lyssna på dom, men ska endå bli kul.
 
/Julia

Don't be surprised when she walk away, she won't deal with your shit forever.

Igår var jag och Lisa ute och gick i typ två timmar. Fattar inte hur vi orkade. Sen gick vi hem till henne och duschade. Jag färgade även hennes hår. Har jobbat idag och ikväll blir det Trästock med några härliga brudar. Tyvärr så jobbar jag imorgon men jag får väl försöka dra mig upp. Jobbar ändå bara 8-12 så jag får väl sova då jag kommer hem. Ska flytta mig ut till solen nu med lite fika, puss.
 
/Anna
 

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Ikväll har jag varit och myst vid vattnet med Elin, Stina och Rasmus ett tag. Det var riktigt mysigt faktiskt! Börjar bli ganska trött, så ska nog starta en film nu och somna till den. Godnatt!
 
/Julia

Mysdag

Kom hem från stranden för ett tag sen. Har varit där med Lisa idag. Efter jag slutat for vi förbi Ica och köpte lunch och sen vidare mot Gullsand, mysigt har det varit. Efter maten träffar jag Lisa igen och får se vad vi hittar på.
 
/Anna
 

Grymt!

I morgon blir det att boka biljetter till att se Norlie & KKV på pdol med Elin. Kommer även få träffa min efterlängtade vän Felix från arvdsjaur, efter ett år. KAN INTE BLI MER TAGGAD ÄN SÅ HÄR, FUCK YEAH!!
 
/Julia

Stugan

Kom just hem från stugan. Blev så att vi sov där. Gjorde inget speciellt igår, myste bara på i stugan. Slutar tolv och då far jag och umgås med Lisa. Måste försöka få i mig nån frukost nu.

/Anna


Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

Idag har jag faktiskt på mig mina shorts som jag virkat själv, måste dock ha ett långt linne över(ser ut som en långsnipp annars). 

Fick nattbesök av Linus inatt, det var riktigt mysigt faktiskt. Idag har vi solat, hoppat studsmatta och spelat lite fotboll. Blir att cykla tendem med elin till mb ikväll och vara med några.
 
/Julia

I tried being normal once. Worst two minutes of my life.

Har ganska nyss kommit hem från Hjoggböle. Har haft hur mysigt som helst, åkt flotte, badat, solat, ätit god mat och bara myst vid stranden. Sitter inne just nu för att Michelle inte ska bränna sig. Händer nog inte så mycket ikväll, jobbar ändå imorgon så. Slutar 12 och ska nog vara med Lisa och kanske Robin då.
 
/Anna
 

Things end. But memories last forever.

Syster har just tagit lite kort på mig, kände att jag hade brist på bilder. Ska snart käka och sen glider jag på min moppe till Felix. Vi ska bland annat tvätta hans epa, heheh blir nog kul!

Just beacuse we don't talk doesn't mean I don't think of you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you.

Ibland måste man ta beslut som man egentligen inte vill, såna som gör så ont att du bara gråter och gråter. Men i längden kan beslutet leda till att man mår bra igen, eller inte. Vet inte själv vad som gör mig lycklig, men jag är tvingad att ha det så här. Har inte valt det själv, utan tvingat mig att acceptera det. Det gör så ont, så ont. Nånting kommer alltid finnas kvar, allt kan inte försvinna. Tvingar mig själv att trycka bort det, lägga det under mattan. Men påminelserna väcker allt igen. Kämpa, kämpa.
 
/Julia

Can't believe we both let it fade away.

Äntligen hemma efter en lång natt, har inte kunnat somna av olika anledningar. Det har i alla fall varit riktigt kul, tycker bilderna får tala!
 
/Julia

Hjoggböle

Hängde med Lisa en stund igår, vi gjorde inte så jättemycket men det var mysigt ändå. Far och jobbar om några minuter. Michelle är nog här då jag kommer hem och då far vi direkt till Hjoggböle och sover där. /Anna


In life we never lose friends, we only learn who our true ones are.

Har jobbat idag fram till klockan ett och sen dess har jag inte gjort så mycket. Just nu sitter jag på taket och solar. Hur skönt som helst är det! När jag slutar imorgon far vi till farmor och farfars stuga i hjoggböle och sover över där. Michelle följer nog också med. Tar med mig kameran så förhoppningsvis kommer det upp bilder sen. Kanske även hinner blogga där borta, beror på väder och sånt. Ska gå ner och vara social med min mamma nu, puss.
 
/Anna
 

People have the power to make you feel like shit.

Idag blev det en tidig middag som bestod av tacos, lovely. Är så mätt att jag har ont i magen nu, inge bra. Ikväll ska jag tälta i storhamn med ett härligt gäng, blir nog kubb och grillning osv också. Kommer bli superkul, kameran åker också med. Ha en bra kväll, kärlek till er!♥
 
/Julia

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

Linus hann aldrig komma igår, så vi får träffas en annan dag istället. Gick över till Stina och var med några trevliga människor, var riktigt kul faktiskt! Idag har jag suttit ute och solat med Stina ett tag, gäller att passa på de få stunder då solen är framme!
 
/Julia

Hatar vädret

Designen är verkligen inte klar än. Inte ens stilmallen är det, men jag fixar det nån dag då jag orkar och har nån blekaste aning om hur vi vill den ska se ut. Ska ta mig en promenad med hunden nu i govädret och sedan en dusch.
 
/Anna

You want it? Then fight for it.

Mamma färgade håret på mig idag, när jag hade fixa mig och allt så insåg jag att det ser ut som jag har dip dye. Här har ni en bild på det^(oborstat hår). Tycker inte det gör så mycket, för så hemskt vart det faktiskt inte! Eller? Nu ska jag städa till lite och ikväll kommer Linus hit.
 
/Julia

Those "we shall never speak of this again" moments.

Slutade jobba klockan 6 igår och då jag kom hem var Julia redan hos mig. Vi tog moppen ut till stugan, åt middag och satt och snackade om allt möjligt. Senare på kvällen for vi och träffade en massa folk en liten stund. När vi kom hem satte vi oss i sängarna och snackade, lyssna på musik och bara myste. Julia for tyvärr ganska tidigt imorse för hennes mamma kunde inte hämta hon senare. Har verkligen inga planer för ikväll. Det är sämst väder och jag jobbar imorgon klockan 8 så jag kommer nog inte orka göra så mycket ikväll.
 
/Anna

RSS 2.0