Worst pain that I ever had


Är ledig idag, hur skönt som helst är det. Har varit ut med Leo ett par gånger idag, annars har jag inte gjort så mycket mer. Ikväll har vi match mot fromheden, hemma match som tur var. Är sjukt taggad och hoppas restan av laget är det med, eftersom att vi förlorade förra matchen.
/Anna

Skatan


Fyra härliga bilder från ikväll.
Har spenderat min kväll på Skatan med resten av niorna. Vi cyklade dit vid två och hem vid åtta. Har ätit mat, tävlat, spelat volleyboll och endel andra roliga saker. På vägen hem maxade jag, Alva, Johan och Philip så jag kände mig som världens lök då jag kom hem. Ska snart slå på nån film och lägga mig i soffan. Är ledig imorgon på grund av att vi var på Skatan ikväll.
/Anna

Dear friend, I miss you.

Idag har äntligen mina svarta carlingsjeans kommit, beställde från nelly och frakten tog 18 dagar. Det vart något fel så jag har begärt att få dom billigare. Gick på stan med Sara och Melina efter skolan, det var riktigt trevligt. Nu sitter jag på mitt rum och dunkar musik, är på toppenhumör idag! Ikväll väntas träning och sen bara slappa.
 
/Julia

So fucking tired of giving such a massive fuck about those who couldn't care less about me

Sämst väder är det idag! Känns väl inte sådär jättekul att fara till skolan med tanke på att vi ska vara ute och simma andra lektionen...Ska göra mig klar nu och försöka få i mig frukost.
/Anna


When you cried, I'd wipe away all of your tears.

Ikväll har jag klippt systers och mammas hår, har dock bara "efterbilder" som ni kanske ser^. Passade bra att få nöta in det vi just jobbar/jobbat med på skolan. Har även hunnit titta förbi hos pappsen en stund, trevligt trevligt. Nu ska jag se tv med mamma en stund och sen sova, skriver mer i morgon.
 
/Julia

Myskväll i Hemmis

Kom hem från Michelle för ett tag sen. Hade en jättemysigt kväll igår. Först färgade Michelle mitt hår och det skulle bli ljusare men det var små brungröna klumpar i färgen och även fast vi typ tog bort alla så blev det typ ingen skillnad på färgen, blev bara jättelite mörkare. Efter det bakade Nellie och Edvin en jättegod blåbärspaj som vi åt. Sedan satt vi och såg på massa filmer från då Michelle och Nellie var små. Till sist la jag och Michelle oss och somnade till en film. Idag har vi tagit lite bilder och ikväll har vi match mot rönnskär. Ska äta nu och sen börja byta om.
/Anna


Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Hade en rolig och kaoskväll med massor av härliga människor igår! Kom hem vid tre inatt och slängde mig direkt i sängen. Vaknade ganska tidigt i morse för att jag är så fruktansvärt förkyld, tack Linus♥ Idag har jag städat mitt rum, kändes väldigt behövligt. Efter de tog jag en långdusch och använde mig av mina hårprodukter. Nu ska jag se oth och ikväll far jag och sover hos min underbara pojkvän.
/Julia

If you love it like I love it

 
Har gjort om bloggen lite, vet inte om vi ska ha så eller inte, vad tycker ni? Vi har inte så många bilder så det var dom fyra jag kunde hitta. Kommer förhoppningsvis kunna lägga in fler eller byta ut dom snart. Ska sova hos Michelle inatt. Vet inte riktigt när jag far men gissar att det inte blir allt för sent iaf.
/Anna

Have you ever been scared to open a text? Your heart races, your stomach feels emty, and you just kind of stare at your phone?...

Sämst mobilkvalla, men det är allt jag har just nu hahah...
Gick ut på en prommis med Leo direkt jag kom hem och sen dess att jag kom in så har jag bara suttit vid datorn och tråkat. Kommer förhoppningsvis hitta på nått kul med någon ikväll, men har inga planer än. Imorgon ska jag iaf sova hos Michelle, mest troligt.
/Anna
 

"Du är hon jag kommer gifta mig med."

Oj vad överredigerad den här bilden såg ut, meeeeen de är en mobilbild.
Har ganska just duschat och fikat efter att ha spelat match i fromheden(1000 mil), vi förlorade med 2-0 men förtjänade en vinst. I morgon kommer bli en skitbra dag&kväll. Skoldagen kommer bjuda på ompyssling av treorna, dom ska få fixa vårat hår osv. Kvällen kommer bjuda på mys med världens bäst Linus♥ Skriver mer sen i helgen, kramis.
 
/Julia

I will always have a thing for you

Skolan idag gick väl hyfsat snabbt. Vi hade drygt en timmas hål innan sista lektionen så då for jag hem en stund och mötte sedan Emma och Fanny på Ica. Där köpte vi lite gosaker så vi skulle orka med sista lektionen;)) Har iaf match ikväll mot våra egna 96:or. Klockan 7 på sportfältet för alla er som vill komma och kolla då vi vinner över dom(a) Hahah nä nu ska jag inte vara sån, är faktiskt nervös över matchen, tror det kommer bli väldigt jämnt, men hoppas såklart på vinnst. Nu ska jag byta om och sen börja fara, puss.
Blir bildlöst inlägg för att jag inte har några nya, roliga bilder.
/Anna

-

For och sov hos Linus inatt, nära och bra till skolan. Vi hade burträskbingo+baka en tårta med treorna idag, mitt lag vann!!! Vi åkte runt nio pers i en bil runt hela stan, desperata efter vinst. Priserna var skitbra, behövliga saker också! Nu slappar jag framför teven och laddar inför match, den är i fromheden=1000 mil.
 
/Julia

How can you say something one day, and the next just pretend that you never said it

Bilden är från tjejhockeyn förra året, hur kul som helst hade vi!
Vi förlorade matchen igår, men ska också spela match ikväll mot anderstorp. Förhoppningsvis går det bättre ikväll. Har verkligen inte hänt något intressant idag så jag avrundar där, puss.
/Anna

Vi har hållit ihop efter slutet, det har alltid funnits ett "vi", men nu är det vi på riktigt igen.

/Julia

I'm falling for you're eyes, but they don't know me yet.

Första skoldagen avklarad och den gick rätt så snabbt. Ska spela match ikväll mot Burträsk och sen vet jag inte än. Kommer nog vara lite för trött för att orka göra nått då jag kommer hem.
/Anna

It's you and me again.

Idag har det varit en sjuktrolig dag på skolan, vi har packat upp våra egna dockor och saxar osv. Vi har en kille och en tjej, vi fick börja klippa tjejen idag. Lära oss lite grunder och sånt där! Dagen har bara dansat förbi, lektionerna känns som fem minuter. Dom här tre åren kommer gå fort. Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll träna.
 
/Julia

It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Har verkligen haft en toppen sommar!! Trots vädret inte alltid varit det bästa så har jag hunnit med massor av roliga grejer. Såklart det har hänt riktigt tråkiga saker också, men som jag känner just nu så känns det som det här har varit den bästa sommaren hittills. Iaf tycker jag det. Har träffat massor med nytt folk, lärt känna nya fina vänner och bara haft det jättebra. Imorgon börjar skolan om. Känns lite tungt men det funkar.
/Anna

Without you, I'm nothing.

Första dagen på gymnasiet avklarad och är riktigt j*vla nöjd, om jag får säga så. Klassen är hur härlig som helst och allt är så himla kul. (Ska gå frisör för er som inte visste de). Vi fick redan idag hålla på i salongen på skolan, tvätta varandras hår osv. I morgon blir det att börja klippa på dockor, gud vad jag längtar! Trodde aldrig jag skulle längta till skolan. Ska beställa mörkare löshår nu, höres!
 
/Julia

It's hard to change a person, but it's easy for a person to be the reason why someone changes

Michelle kommer hit om ungefär en timma och då far vi till stan. Har en hel del som måste köpas, men vet inte riktigt hur mycket pengar jag har. Får lön på på lördag och det kommer bli hur bra som helst!
/Anna

I wonder what goes through your head when you hear my name

Hade skrivit ett jättelångt och intressant inlägg sen försvann det...har iaf spelat match mot clemens ikväll, vinnst blev det! Ska nog till stan med Michelle imorgon, sista dagen på sommarlovet. Är trött som aldrig förr just nu, vet inte varför. Ska se film och sen sova, puss /Anna 

Someday all my dreams will come true.

 
Alltså jag förstår inte varför jag har haft så otur i veckan, ramlade med moppen inatt. Men tur jag har Linus som gick flera km med knasig häl för min skull, vilken hjälte♥
 Nu ska jag städa rummet och senare ska jag se på min match. Efter den ska jag bara ligga och se film, eftersom det är skola i morgon. Taggar faktiskt väldigt mycket!!
 
/Julia

I hate hearing something that absolutely kills you inside and having to act like you don't care.

Som Julia redan skrivit så tältade vi inatt, sista fredagskvällen på sommalovet. Hade en jätterolig kväll iaf som innehöll både bra och dåliga saker. Har knappt sovit mer än drygt två timmar på grund av olika andledningar så jag är riktigt trött just nu. Klockan 11 imorse fick jag veta att jag skulle jobba fem timmar idag så det var bara att ta moppen hem och skynda sig till jobbet. Dom två första timmarna gick bra, sen var det bara jobbigt och just nu vill jag inget hellre än att sova. Kan lova att ikväll är tråkigaste kvällen på länge, men det får jag leva med.
/Anna
 

Every girl needs a boy best friend.

Har tältat med Anna inatt, det var ganska oskönt faktiskt..så är sjukttrött. Idag har jag varit och titta på Irmas konfa, hon var jättefin!♥ Nu är jag hos elin, vi ska fara till stan med Irma, Stina och Elias. Kommer nog bli kult!
 
/Kram Julia

Torsdag

Steg upp och tog en morgonpromenad runt broarna med Leo imorse vid halv tio. Efter det har jag mest legat och och solat. Har hunnit träna ikväll och nu är jag jättetrött. Jobbar till 17.00 imorgon och efter det tar jag moppen till Julia.
/Anna

The best relationship is when you two can act like lovers and best friends.

Hade en underbar myskväll med Linus igår, vi gick till maxi och köpte godis och sen såg vi två filmer. Idag har det verkligen varit min otursdag.
*Jag och Linus steg upp kvart i elva i morse för att jag skulle till ungdomsmottgningen, sen när jag kom dit så läste jag fel på dörren...trodde dom hade stängt pga att dom gjorde om, så jag tog bussen hem
*Då jag just hoppade på bussen ringde kvinnan och fråga vars jag var, sen sa hon att det var dörren just före den jag kollade på-.-
*Var riktigt lost och glömde trycka då jag skull hoppa av bussen..trevligt med en extra promenad då man svettas som en gris:):):)
Ikväll blir det träning och sen kanske vara med Linus.
 
/Julia

Kajen

Har myst med Lisa och Carro vid hamnen ikväll. Tyvärr blev det för kallt för att vara ute till slut så vi for hem rätt så tidigt ändå. Ska lägga mig i sängen och sova nu, är riktigt trött. Bjuder på dåliga mobilbilder från ikväll efter som att jag var så osmart och glömde kameran.
/Anna

Dålig skärpa.

Igår var jag med ett härligt gäng längst upp i ursviken på ett berg, det var riktigt mysigt faktiskt! Sov även hos Elin inatt, men for hem ganska tidigt i morse. Tog med lillebror till vitbergs och badade. Nu är jag hos Linus, han ligger och spelar mobilspel i sängen. Ska gå och slå ner han nu, hejdoo.
 
/Julia

Stranden

Har haft en toppendag på stranden med Johan och Alva idag. Åkte med mormor till Bjässviken och sedan tog vi båten till gullsand. Det har varit riktigt skönt, hur bra väder som helst och färg har man fått också. Måste nog ta mig en dusch nu och ikväll ska jag vara med Lisa.
/Anna


Tisdag

Vi vaknade imorse av att min syster ringde och väckte oss. Steg upp då och sen cyklade vi mot stugan och tog lite bilder på vägen. Har solat och bara myst i stugan idag. Pappa hämtade oss vid fyra och sen dess har vi inte gjort så mycket. Kvart i sju har vi träning och Julia ska träna med oss ikväll. Kommer nog bli superkul.
/Anna

/Anna och Julia

Just nu ligger vi och ska se film i ett tält på Annas gård. Ikväll har vi bakat, fiskat och varit ute och tagit lite bilder. Imorgon ser ut att vara jättebra väder så vi får se om vi kanske far till stugan en stund. Uppdaterar imorgon.

Rubrik

Dagen blev inte riktigt som planerat. Ikväll har vi spelat match och efter den kom Elin hem till mig och nu sitter vi bara och snackar om allt möjligt.
/Anna

Instapic

Vaknade där vid ett idag, steg upp och käkade. Sen gick jag ut och sola/lira lite fotboll. Har match mot rönnskär ikväll och är väldigt taggad, vill att tiden ska gå snabbare! Efter den blir det nog bara att ligga hemma och slappa.
 
/Julia
 

Fyra bilder från i fredags.
/Julia

Dö lite, lev mycket

Hade en jätte rolig kväll med Elin igår. Vi åt kycklingtacos hos mig sen for vi ut och till sist tältade vi nere vid älven. Vaknade halv tio av att det kokade så då gick vi till mig och åt frukost. Idag är det skit bra väder så Elin kommer snart till mig sen kanske vi far och badar nån stans. Bloggar från mobilen så det får bli bildlöst inlägg nu, skriver senare ikväll.
/Anna


Remember all the things you and I did first?

Hade det jättemysigt med Linus igår. Först lagade vi pizza och det började inte så bra, men den vart god iallafall!   Sen tog vi en prommis till konsum och köpte godis, och Linus valde såklart bara barngodis(Stina fattar vad jag menar). Efter de såg vi film och skickade bilder på vider till Stina och Elias, skitkul faktiskt. Btw, dom firar ett halvår idag. Ha en mysig kväll tillsammans!♥
 Nu ska jag gå och leka med världens bästa kusiner och Sebbe, sen blir det grillat. Kram!
 
/Julia

How can I be so afraid of losing you when I don't even have you.

Sitter och lyssnar på musik med högsta volym just nu och har ingen aning om vad som händer idag. Ska iaf vara med Elin senare i eftermiddag då hon kommer hem, vid 3 nån gång kanske? Funderar på att slå på en film och bara lägga mig och mysa med min hund en stund, tills jag orkar göra nått.
/Anna

Elin #2

/Anna

Elin Robertsson

 
Har hängt med Elin idag och tagit superfina bilder på hon! Visar tre nu och lägger ut nån mer bild sen. Ska snart äta och sen ser vi vad som händer ikväll.
/Anna

Fake smiling? I'm professional at that.

När klockan ringde i morse steg jag upp och lagade lunch, för jag är barnvakt till Sebbe. Efter det städade jag mitt rum, sen for vi ut och åkte inlines. Nu ska jag duscha av mig och sen gre ut håret. I afton kommer Linus hit, vi ska laga hemmagjord pizza och sen ha myskväll. 
 
/Julia

If you would only give me one chans, thats all I want.

Sov i stugan inatt och kom nyss hem. Hade en jättemysig kväll igår, men kommer sakna Jenny som far tillbaka till Tyskland imorgon. Ska snart duscha och sen vara med Elin.
/Anna

Ny tumblr!

Klicka på bilden för att komma till min nya tumblr!
/Julia

Life is what you make it.

 
Gårkvällen blev så lyckad som den kunde bli. Åt god mat, skrattade och hade jättekul med tjejerna. Och bion var hur bra som helst!! Idag ska vi ut till stugan och äta surströmming och bara mysa på med släkten. Kommer kanske inte hinna blogga nått ikväll ifall vi sover över där.
/Anna
 

Kung!

Felix ska flytta till burträsk!! En av mina bästavänner som jag typ aldrig kan träffa, för att han bor i arvidsjaur. KAN INTE SLUTA LEEEE!
 
/Julia

Believe nothing you hear, half of what you see and everything you feel.

Inatt sov jag och Michelle i uterummet hos dom, hur mysigt som helst var det. På morgon kom deras tre hundar och myste med oss. Har ganska nyss kommit hem där ifrån och nu ska vi snart fara till stan för att äta middag och se bio med några härliga tjejer.
/Anna 

One boy, thousand feelings.


For till Linus direkt efter min träning igår, vi såg Pirates of the carribean!! Sen låg vi och lyssnade på Martin Stenmark och Carola, mina bästa artister(IRONI). Vi vaknade typ tre idag och jag fick hämtning direkt, så är hemma nu. Snart blir det middag och sen har jag lovat att titta på lillebrors fotbollsmatch.
 
/Julia

I try to act like I don't care, but in reality you're all I can think about.

 
Ska spela match ikväll klockan 7 tror jag det var? Efter det tar jag moppen till Michelle och sover där inatt.
/Anna

Some people are so poor, all they have is money.

Somnade sju i morse, så har sovit till klockan två idag. Avskyr att sova bort hela dagarna, men det spelar ingen roll då vädret suger, för då gör jag endå ingenting. Ska snöra på mig några kläder och sen följa syster in till stan, vi ska hämta upp Jessica och sen käka. Efter det blir det träning, sen ska jag ligga hemma och slappa. Ha en bra dag/Kväll!
 
/Julia

Mys.

En bild från denna kungliga kväll^. Har bastat och badat med massa härliga ursvikare, sen for vi och myste hemma hos Mika. Nu ligger jag som en död fisk i sängen(as usual), men får inte sova för Marcus. Vi ska tydligen vaka, avrundar där.
 
/Julia

Leo

/Anna

What if one day you wake up and realise that you are missing me

Vaknade tjugo i tio imorse av att tältet kokade så jag steg upp och gjorde frukost till alla tre. När vi ätit for jag och Robin hem och hämtade grejor och sen till Lisa. Vi har legat och myst i Boviken idag, fast jag behövde fara hem tidigare men har ändå haft riktigt kul. Ikväll har jag, mamma och pappa ätit middag på Bergskär och solat där en stund. Är ganska nyss hemkommen och sitter och redigerar en massa bilder på Leo.
/Anna

Drömmer mardrömmar om dig varenda natt.

Sry för att jag suger på att uppdatera, men det har faktiskt varit bra väder senaste dagarna ju! Då är jag ute hela tiden och lever livet. Idag har jag varit med ett härligt gäng på vb 5 timmar, äntligen syns det att man fått färg. Ikväll får vi se vad som sker, kyss! 
 
/Julia

Since the first time I saw you I had never stopped thinking about you

Ligger i och myser med Lisa och Robin i ett tält nu. Ikväll har vi varit på Max och ätit nattkäk, gott var det! Imorgon tar vi nog mopparna till någon strand eller badställe, kommer bli super! Har förhoppningsvis någon mer bild imorgon, puss. /Anna


Did you forget? Or do you still think about it?

Har just kommit hem från medle där vi varit och spelat match. Snart far jag till Lisa där jag, hon och Robin antingen ska tälta eller sova på studsmattan. Vad vi ska hitta på ikväll vet vi inte än, men imorgon ska vi iaf ut till någon strand eller nått ifall det är bra väder. Nej nu måste jag packa. /Anna


Sometimes it's easier to pretend that you don't care, than to admit it's killing you.

Försov mig i morse, hade glömt ställa klockan till matchen. Ville bara gråta, fick så dåligt samvete..förlåt laget! Issa kom iallafall till mig vid middan, hon käkade även här. Vädret suger, men vi ska endå försöka hitta på nånting.
 
/Julia

No one will ever understand

Kom hem för en stund sen. Ska snart upp på Ica igen och snacka med Lisa lite, kanske köpa hårfärg och färga ikväll. Lisa sover här inatt, men hon slutar klockan nio och börjar sju imorgon. Nej nu måste jag börja röra mig mot ut, puss.
/Anna

Someday we will meet again

Ska jobba åt Emma idag så jag jobbar mellan 11-17. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, ska iaf vara med Lisa sen då hon slutat och hon slutar nio. Mamma, pappa och Moa är borta så Lisa kanske sleepar här om hon vill, för annars blir jag ensam. /Anna


A good friend knows all your best stories, but a best friend has lived them with you.

Har varit i storhamn och badat med Stina och Mika idag, vi höll på att ge upp för att vädret inte såg lovande ut...men när vi kom dit så sken solen hela tiden! Nu sitter jag hos min älskade vän på bilden och väntar på att hon ska käka, senare blir det att umgås med några fler. Puss på er!
 
 /Julia

I can't wait forever

Sry för usel mobilkvalla.
Kom hem från Julia drygt fyra någon gång. Blev så att jag körde moppe ändå. Igårkväll satt vi mest och snackade, sen kom Stina en stund. När hon for hem tog vi mopparna ut till gunsen och bara myste där. Somnade kring tre någon gång och vaknade halv tolv imorse. Gick till Mika efter vi hade vaknat och sen kom även Stinorna. Vi har gjort kladdkaka medans det spöregnade ute. Kunde inte köra hem förrän det slutade regna, men det var lika bra det. Far på träning snart, sen blir det myskväll med Lisa och Robin.
/Anna

I would do anything to go back there and do it all over one more time

Så trångt hade vi det i Umeå^
Har inte gjort mycket idag, jobbat är väl typ det ända annars har jag verkligen inte gjort någonting. Ska iaf till Julia ikväll och sover nog över också. Har inte bestämt än ifall jag orkar ta moppen, eftersom det ser ut som det ska regna. Vad vi hittar på återstår att se, vi kanske slänger in något inlägg sensre ikväll. Ska hjälpa mamma med maten nu och sen packa lite.
/Anna
 

If she's jealous, it means she cares.

Kom ganska nyss hem från Linus, har sovit där inatt. Vaknade i morse av frukost på sängen, han är så snäll! Nu ska jag duscha och sen kommer kanske Anna hit och sleepar. Kyss!
 
/Julia

You will always have a big place in my heart what ever happens

Börjar min sista jobbdag som jag har schema för om en kvart. Ska jobba åt Lollo på söndag och kanske åt Nellie litegrann nästa vecka men annars har jag inge mer jobb i sommar vad jag vet än så länge. Ikväll kommer Lisa och Robin hem från Sundsvall. Som jag har längtat! /Anna


I want you, but what can I do when you are not even mine?

Sommaren har bara sprungit förbi mig, har inte gjort nånting speciellt typ. Ungefär tre veckor kvar tills skolstarten, blir nästan rädd. Nog om det..tänkte på en sak nu när jag satt och fikade, jag har inte träffat lillebror nästan nånting på senaste tiden. Han går hockeyskola hela dagarna och sover alltid då jag kommer hem, käns så ovanligt. Ska nog gå och sova bredvid han inatt. I morgon ska jag upp tidigt för att fara och gymma. Puss!
 
/Julia

RSS 2.0